News

  • TRANSPEED Automechanika Frankfurt nuduhake ing 2018
    Post wektu: Oct-10-2018

    Automechanika, bagéan otomatis internasional sing padha ing Frankfurt, Jerman, tuan rumah dening misuwur Jerman Messe Frankfurt GmbH. Founded in 1971, pameran nduweni riwayat 42 taun lan bagéan paling gedhé internasional automotive, peralatan proses lan exhibiti industri related ...Waca liyane »

Tampilan Online Chat!