Вести

  • TRANSPEED Автомеханика во Франкфурт во 2018 година покажуваат
    Време на мислењето: Oct-10-2018

    Автомеханика, меѓународната авто делови саем во Франкфурт, Германија, е хостиран од страна на познатиот германски Messe Франкфурт GmbH. Основана во 1971 година, на изложбата има историја од 42 години и е една од најголемите меѓународни автомобилски делови во светот, процесна опрема и сродни индустриски exhibiti ...Прочитај повеќе »

WhatsApp Онлајн Chat!