• 巴西展会1
  • 澳大利亚展会1
  • q20
  • q9
  • 5617674411

welcome to perusahaan kita!

We ngrampungake proyek individu
ndeleng kabeh

Transpeed  Group, minangka supplier bagean transmisi otomatis internasional, ngeyel nganggo komponen OEM kanggo njamin kualitas OEM uga kanggo nyuda biaya pangopènan lan nggawe Nilai luwih dhuwur kanggo pelanggan.

Ing saiki,  Transpeed  kategori Product kalebu: kit dibuka, Filter, Déwan genggaman, Bushing genggaman, segel lenga TC, Karet Ring, Shafts, Bushing, Solenoids, awak tutup, kumpa etc. Transpeed account wis dibangun reputasi apik bisnis lan gained persetujuan lan sih ing industri. Produk punika wis panas-ebay kanggo China lan kabeh ndonya.

  • TRANSPEED Automechanika Frankfurt nuduhake ing 2018
    TRANSPEED Automechanika Frankfurt nuduhake ing ...
    Automechanika, bagéan otomatis internasional sing padha ing Frankfurt, Jerman, tuan rumah dening misuwur Jerman Messe Frankfurt GmbH. Founded in 1971, pameran nduweni riwayat 42 taun lan aku paling gedhé ing donya ...
    maca liyane
Tampilan Online Chat!