• banner-02
  • banner-01
  • 成就
  • 谷歌传速达banner
  • 证书
  • 恒泰的使命

welcome to perusahaan kita!

We ngrampungake proyek individu
ndeleng kabeh

Transpeed  Group, minangka supplier bagean transmisi otomatis internasional, ngeyel nganggo komponen OEM kanggo njamin kualitas OEM uga kanggo nyuda biaya pangopènan lan nggawe Nilai luwih dhuwur kanggo pelanggan.

Ing saiki,  Transpeed  kategori Product kalebu: kit dibuka, Filter, Déwan genggaman, Bushing genggaman, segel lenga TC, Karet Ring, Shafts, Bushing, Solenoids, awak tutup, kumpa etc. Transpeed account wis dibangun reputasi apik bisnis lan gained persetujuan lan sih ing industri. Produk punika wis panas-ebay kanggo China lan kabeh ndonya.

  • Pratelan Merek
    Dear Valuable Customers: Our company, Guangzhou Transpeed Auto Technology Co. Ltd is dedicated to serving customers and operating several brands of the company as follows: Recently, our staff found during market surv...
    maca liyane
  • Model Bar & Kode Box gir TRANSPEED
    Model Bar & Kode Box gir TRANSPEED
    Catalogue Download Welcome download Transpeed latest version catalogue for reference. For more detailed inquiry, plz contact our company anytime. If you need this PDF catalog, please contact our staff, contact inform...
    maca liyane
  • TRANSPEED Automechanika Frankfurt nuduhake ing 2018
    TRANSPEED Automechanika Frankfurt nuduhake ing ...
    utomekanika, pameran otomotif internasional ing Frankfurt, Jerman, dianakake tuan rumah Jerman Messe Frankfurt GmbH sing misuwur. Didegake ing taun 1971, pameran iki nduwe sejarah 42 taun lan dadi ...
    maca liyane
Tampilan Online Chat!