• banner1
 • banner2
 • banner3
компанија

about us

transpeed
focus on transmission components

Transpeed  група, како меѓународен автоматски менувач делови снабдувач, инсистира на тоа да се донесе OEM компоненти за да се обезбеди квалитет на OEM, како и за намалување на трошоците за одржување и да се создаде многу поголема вредност за клиентите.

Во моментов,  Transpeed  производ категорија ги вклучува: обновил комплет, филтер, монтажа спојката, спојката черупка, ТЦ масло печат, гумени прстен, осовини, черупка, соленоиди, вентил тело, пумпа, итн Transpeed бренд има изградено добар бизнис репутација и доби одобрување и корист во индустријата. Нејзините производи се жешка продавачи во Кина и во целиот свет.

see more

our main products

автомобил

media

all highlights of transpeed launch events , international exhibitions and customer interactions in the market.

автомобил

how to attach gearbox to engine after repair

we have been studying how to repair more effectively.  we have disassembled the schematic diagram of automobile gearbox maintenance.

image
автомобил

auto transmission
master kit

for all vehicle types

see all products
 • DQ200 0AM

  DQ200 0AM

  Compatible With Audi Seat Skoda Volkswagen
  shop now
 • JF011E JF015E CVT

  JF011E JF015E CVT

  Compatible With Nissan Sunny Sentra Suzuki Chevrolet
  shop now
 • 6R80

  6R80

  Compatible With Ford Ranger Mustang Mazda Lincoln
  shop now

certificates & honors

 • certificates03
 • certificates04
 • certificates08
 • certificates01
 • certificates02
 • certificates05
 • certificates07
 • certificates06
WhatsApp Онлајн Chat!