• 巴西展会1
  • 澳大利亚展会1
  • q20
  • q9
  • 5617674411

ngabagéakeun ka parusahaan urang!

Urang ngalengkepan proyék individu
nempo sadaya

Transpeed  Grup, salaku supplier bagian transmisi otomatis internasional, insists pikeun ngadopsi komponén OEM pikeun mastikeun kualitas OEM ogé pikeun ngurangan biaya perawatan sarta nyieun nilai loba nu leuwih luhur pikeun konsumén.

Dina hadir,  Transpeed  kategori Produk ngawengku: kit rebuilt, filter, assembly clutch, bushing clutch, segel minyak TC, karét Ring, shafts, Bushing, Solenoids, awak klep, ngompa jsb Transpeed brand geus diwangun reputasi bisnis alus jeung miboga persetujuan na ni'mat di industri. Produk na geus nu panas-sellers ka Cina jeung sakuliah dunya.

  • TRANSPEED Automechanika Frankfurt némbongkeun dina 2018
    TRANSPEED Automechanika Frankfurt némbongkeun dina ...
    Automechanika, sésa otomatis internasional adil di Frankfurt, Jérman, geus hosted ku kawentar Jerman Messe Frankfurt GmbH. Diadegkeun dina 1971, Pameran ngabogaan sajarah 42 taun sarta geus i panglegana ...
    maca deui
WhatsApp Online Chat!